T.S.V.V. Merlijn

Academielaan 5, Tilburg

T.S.V.V. Merlijn is de enige echte Tilburgse Studenten Voetbalvereniging! Voetbal, gezelligheid en bier zijn natuurlijk onafscheidelijk. Lees verder

T.S.V.V. Merlijn is de enige echte Tilburgse Studenten Voetbalvereniging! Voetbal, gezelligheid en bier zijn natuurlijk onafscheidelijk. Bij T.S.V.V. Merlijn voegen we daar nog een stukje studentenleven aan toe! Of je nu in een competitieve setting wilt spelen of alleen meedoet aan de trainingen: T.S.V.V. Merlijn biedt voor iedereen een passend voetbalniveau. Daarnaast kun je actief worden in verschillende commissies, deelnemen aan legendarische evenementen en de altijd fantastische derde helft na trainingen en wedstrijden meemaken.

Leden van Merlijn moeten zowel een abonnement hebben bij het Tilburg University Sports Center als bij Merlijn. Studenten van het Fontys, Avans en de universiteit van Tilburg kunnen voordelig een abonnement afsluiten bij het Sports Center. Ook niet-studenten kunnen een abonnement afsluiten maar voor hen zullen de kosten hoger zijn. De contributie vanuit Merlijn is echter wel voor iedereen hetzelfde.