T.S.V.V. Gepidae

Academielaan 5 , Tilburg

4.4/ 5

T.S.V.V. Gepidae is de studenten volleybalvereniging van Tilburg. Opgericht op 3 mei 1968 is het de één na oudste sportvereniging van de Sportraad FOSST. Lees verder

T.S.V.V. Gepidae is de studenten volleybalvereniging van Tilburg. Opgericht op 3 mei 1968 is het de één na oudste sportvereniging van de Sportraad FOSST. Daarnaast is het met ongeveer 328 leden de grootste indoorsportvereniging. Sinds haar oprichting (zie ook de geschiedenis van Gepidae) staat de naam Gepidae synoniem voor het Tilburgs studentenvolleybal. Met 6 herenteams, 14 damesteams en diverse commissies biedt het haar leden niet alleen inspanning maar ook genoeg ontspanning aan.

Een greep uit de activiteiten van Gepidae:
- Thuisdagen
- Trainingsdagen
- Biercantus
- Gepidaeweekend
- Cyclingdinner
- Gepidae Open

Gepidae: Volleybal, feesten, toernooien, leuke activiteiten, lage contributie, kortom: veel gezelligheid en veel te doen!

Aankomende activiteiten:
- Kroegentocht/pubcrawl (16 mei)
- Bosloop/Forest walk (6 mei)
- Gepidae goes Hajraa (4-5 september)

Wie is er welkom bij T.S.V.V. Gepidae?
Iedereen die een abonnement bij het Tilburg University sportcentrum kan aanschaffen kan komen spelen bij Gepidae. Kun je dit nou niet en wil je wil graag bij ons komen volleyballen? Neem dan contact om met Bestuurgepidae@gmail.com en dan kunnen we samen kijken of er iets te regelen valt.