T.S.R. Vidar

Beekse Bergen 4 , Hilvarenbeek

T.S.R. Vidar is de enigste studentenroeivereniging in Tilburg. Wij geven jou dé plek om jezelf te ontwikkelen en onvergetelijke ervaringen op te doen. Lees verder

Je gaat dit jaar studeren in de gezelligste studentenstad Tilburg en je wilt graag nieuwe mensen leren kennen en sportieve ervaringen opdoen naast je studie: bij T.S.R. Vidar ben je bij het juiste adres!

T.S.R. Vidar is de enige studentenroeivereniging in Tilburg. Wij geven jou dé plek om jezelf te ontwikkelen en onvergetelijke ervaringen op te doen. Gedurende je studententijd kun je samen met ruim 650 andere Vidraten genieten van de vetste feesten en evenementen.

Als eerstejaars Vidraat leer je de kunst van het roeien op het water van Hilvarenbeek. Of je nou gaat voor competitieroeien of wedstrijdroeien: met jouw ploeg ga je gegarandeerd de leukste tijd beleven tijdens de trainingen, wedstrijden en roeiweekendjes.

Ben je iets minder sportief? Geen probleem! Je kunt er ook voor kiezen om actief te zijn bij één van onze vele commissies en/of disputen. T.S.R. Vidar telt maar liefst achttien disputen waar je vrienden voor het leven kunt maken. Ook kun je daarnaast zelf een jaarclub oprichten met mede-Vidraten uit jouw jaar. Verder zijn er 42 commissies: van koken, creativiteit en muziek tot het organiseren van de grootste studentenevenementen in Tilburg. Er is altijd wel een commissie die precies bij jou past. Commissies geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en daarnaast leer je ook nog eens veel nieuwe mensen kennen.

Heb je vragen over het verenigingsleven op T.S.R. Vidar, je studentenleven in Tilburg of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Mail dan naar: info@tsr-vidar.nl