St. Olof

Spoorlaan 330-332, Tilburg

5/ 5

Het T.S.C. St. Olof is de actiefste en oudste studentenvereniging van Tilburg. Lees verder

Welkom bij Olof!
Olof is de actiefste en meest toonaangevende studentenvereniging van Tilburg. Onze sociëteit is te vinden aan de Spoorlaan, in het hartje van het gezellige centrum van Tilburg. Olof heeft bijna 100 jaar aan rijke geschiedenis en tradities. De studentenvereniging staat niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor het diverse aanbod aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur, muziek en ontspanning en is dé upgrade van je studententijd!

Studie
Lid zijn van Olof is perfect te combineren met je studie. Leden van Olof studeren in Tilburg aan de Universiteit, de Fontys of de Avans. Ook studeren er leden in Eindhoven of Breda. Binnen Olof wordt je gestimuleerd om zoveel mogelijk studiepunten te halen, dit is immers de reden waarom je naar Tilburg bent gekomen. Sinds een aantal jaar biedt Olof professionele bijlescursussen en tentamentrainingen met fikse kortingen aan voor haar leden om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Sport
Om naast de avonden in de kroeg je conditie op peil te houden, heeft Olof ook een aantal sportteams van verschillend niveau die samen voetballen, hockeyen, rugbyen of tennissen. Daarnaast gaan leden vaak samen fitnessen en gaan we elk jaar met Olof op wintersport.

Feesten
Bij Olof kan je zowel de vetste feesten bezoeken als organiseren. Interne feesten die georganiseerd worden zijn bijvoorbeeld een eerstejaarsgala, diesgala, een cantus, een nieuwjaarsfeest en nog veel meer! Buiten de interne activiteiten om hebben wij bijna elke maand een openfeest voor heel studerend Tilburg en organiseren onze disputen grote evenementen zoals Kongsi Carnaval, Pallieter Mixed Hockey Toernooi, de Brut Beschuit Cantus, Studenten Bevrijdingsfestival, Bodemdrift en Dichtgetikt.

Ontplooiing
Bij Olof zijn er veel manieren om jezelf te ontplooien. Lid zijn van Olof betekent dat je door de jaren heen veel kansen krijgt om je horizon te verbreden. Zo heeft Olof tientallen commissies waarin je zitting kunt nemen, hebben we onze eigen huisband die haar eigen liedjes componeert en is er het Gastronomisch Genootschap die de meest culinaire maaltijden op tafel zet. Daarnaast organiseren wij het grootste campusbrede carrière evenement van Tilburg University, de Tilburg Career Days, en organiseren wij het Tilburgs Studentensymposium.

Vrienden voor het leven!
Olof helpt jou aan een centraal gelegen en betaalbaar studentenhuis waar jij met je beste vrienden je studententijd kan gaan beleven. Olof heeft 35 huizen in het centrum die allemaal op een fijne afstand liggen van de sociëteit en de universiteit en hoge scholen. Daarnaast maak je bij Olof door een middel van disputen en jaarclubs vrienden voor het leven!

Word lid: https://olof.nl/word-lid/