S.C.A. Fortis

Academielaan 5, Tilburg

Wij zijn S.C.A. Fortis, de CrossFit studentenvereniging in Tilburg. Wij geloven dat CrossFit niet alleen de beste manier is om fitter te worden, maar bij Fortis is het zeker ook de leukste manier! Lees verder

Wij zijn S.C.A. Fortis, de CrossFit studentenvereniging in Tilburg. Wij geloven dat CrossFit niet alleen de beste manier is om fitter te worden, maar bij Fortis is het zeker ook de leukste manier! We zijn een open groep enthousiaste, gelijkgestemde studenten, op weg om fitter te worden en tegelijkertijd plezier te maken. CrossFit combineert halterwerk, cardio en gymnastiek, waardoor je de perfecte full-body workout krijgt. Je kunt je eerste pull-up doen, op je handen leren lopen of squats op één been doen, om er maar een paar te noemen. Bovendien is CrossFit toegankelijk voor alle fitnessniveaus, het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren atleet, iedereen kan CrossFit doen!

Naast de lessen organiseren wij ook leuke activiteiten voor onze leden. Denk hierbij aanmaandelijkse borrels, boulderen, of schaatsen.

Interesse? Neem contact met ons op via onze socials om je in te schrijven voor een proefles! We hopen je snel te zien.