Magister JFT

Universiteit van Tilburg , Tilburg

4.3/ 5

Magister JFT is dé studievereniging voor Tilburg Law School Studenten! Lees verder

Magister JFT is dé studievereniging voor Tilburg Law School Studenten! De vereniging heeft voor iedere student van de rechtenfaculteit van Tilbrug University wat wils: commissies, sociale evenementen, carrière-gerichte evenementen en natuurlijk academische begeleiding. Word lid om gebruik te maken van de boekenkorting die we aanbieden, en neem deel aan een van onze commissies of besturen om vrienden voor het leven te maken en professionele ervaring op te doen. 

Magister JFT is opgedeeld in verschillende delen die we kamers noemen. We hebben kamers voor Law and Technology studenten (Magister JFT |E-law), Global Law studenten (Magister JFT | Global Law), Bestuurskunde studenten (Magister JFT | Juribes) en Rechtsgeleerdheid, Ondernemingsrecht en International Business Law studenten (Magister JFT | Justitia). Tot slot heeft Magister JFT ook haar eigen fractie: Vrijspraak. Vrijspraak is al meer dan 30 jaar een medezeggenschapsorgaan voor Tilburg Law School, en ziet erop toe dat de universiteit continue blijft verbeteren. 

Voor meer informatie over de vereniging kan je een kijkje nemen op onze website of volg ons op Instagram (@MagisterJFT), Facebook (Magister JFT), en LinkedIn (Magister JFT) om altijd up-to-date te blijven over wat wij organiseren. Door onze structuur kunnen wij maximaal bijdragen aan het studentenleven van iédere student aan Tilburg Law School! Van excursies tot gala’s, van borrels tot bedrijvendagen, en van lezingen tot studiegroepen: wij hebben het allemaal!