Bij Vermeer

Kempenaarplaats 156, Tilburg

Met 65 couverts, een leestafel en een groot terras biedt Bij Vermeer een thuis voor de Bourgondische Tilburger. Lees verder

Al borrelend op het terras met een glas frisse witte wijn en een fingerfoodplank met warme en koude borrelhapjes kijk je uit op het water van de Piushaven in Tilburg.

Aan de grote, ronde tafel in het restaurant geniet je samen met jouw gezelschap van een sappige Steak Vermeer met een bijpassende volle rode wijn tijdens het diner. Dit kan natuurlijk ook al tijdens de lunch.

Een uitgebreid 4-gangendiner of enkel één gerecht of borrelhap, alles is mogelijk bij Bij Vermeer. Wij adviseren je graag welke wijn bij het door jou gekozen gerecht past. Al onze wijnen zijn per glas te bestellen.

De gasten druppelen binnen en proosten met een glaasje bubbels terwijl de oesters geopend worden. Op jouw verjaardag, jubileumfeest of trouwerije komen jij en jouw gasten niks te kort. Kies de invulling die past bij jouw feest.

Wij zijn er voor jou als Bourgondiër. Kom langs en ervaar het zelf.

Kempenaarplaats 156, 5017 DX Tilburg

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.