International Center Tilburg

IJzerstraat 21, Tilburg

International Center Tilburg is een onafhankelijke sociale onderneming en de internationale woonkamer van Tilburg. Lees verder

International Center Tilburg is een onafhankelijke sociale onderneming en de internationale woonkamer van Tilburg. Om de stad te ondersteunen met de toenemende internationalisering, heeft International Center Tilburg in 2018 de deuren geopend. Het doel is de internationale inwoner van de stad te verbinden met alle mooie onderdelen die Tilburg heeft te bieden, en ze te ondersteunen met het opbouwen van hun nieuwe thuis.

 

Belangrijk onderdeel van International Center Tilburg is de ontmoetingsplek/woonkamer waar kan worden genoten van wereldse drankjes, een (bord)spel, of rustig kan worden gestudeerd. Kortom, dé plek voor internationals en natuurlijk voor locals die zich graag in een internationale omgeving te begeven.

 

Ook organiseert International Center Tilburg evenementen. Van internationale filmavonden in Cinecitta tot stand-up comedy met comedians van over de hele wereld, van borrels tot workshops, en van informatiesessies tot een ‘Culture Program’ waarin wordt samengewerkt met de diverse culturele instellingen in de stad. Kom genieten van de gratis Community Events, of laat je onderdompelen in hoogwaardige internationaal-georiënteerde activiteiten.

 

Daarnaast biedt International Center Tilburg alles wat de internationale inwoners nodig hebben om te participeren en te integreren. Bijvoorbeeld: Nederlandse taalcursussen, praktische ondersteuning en informatievoorziening, interculturele psychologische dienstverlening, bijbanen, en meer.

 

Nieuwsgierig? Neem contact op met info@ictilburg.com of loop gezellig een keer binnen!