kinderfeestje speleo (grottenstelsel) met abseil

Ga op ontdekking in de langste speleobox (grottenstelsel) van Nederland, 90 meter kruipen en sluipen in het donker! Brrr... gelukkig krijg je een helm en een hoofdlampje. Maar kun je de uitgang vinden en abseilen van 20 meter hoogte? Lees verder

Kinderfeestje speleo met abseil

Ga op ontdekking in de langste speleobox (grottenstelsel) van Nederland, 90 meter kruipen en sluipen in het donker! Brrr... gelukkig krijg je een helm en een hoofdlampje. Maar kun je de uitgang vinden en abseilen van 20 meter hoogte?

Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het?

- € 96,50 voor een feestje met 6 kids (€ 11,50 per kind en € 27,50 voor de instructie en begeleiding), voor elk kind extra betaal je € 11,50 inclusief entree, materiaal, begeleiding instructeur, ranja met iets lekkers en een leuke verrassing voor de jarige
- 1 uur lekker griezelen en avonturieren en nog even gezellig afsluiten.

Lekker smullen...

Je kunt het feestje ook laten starten met een verjaardagstaart en ranja (€ 3,00 per kind). Dan kun je alvast gezellig kijken naar de andere klimmers en je cadeautjes uitpakken. Frietjes eten kan ook. Voor € 5,- per kind hoeven je ouders thuis de afwas niet te doen en eet je een lekkere kinderportie frites met majo, ketchup, een snack en ranja! Wel even van te voren reserveren, dan zorgen wij dat het klaar staat.

X-tra informatie voor ouders en begeleiders

Verder kunnen de kinderen het beste gemakkelijke kleren dragen waarin ze lekker kunnen bewegen en moeten ze schone sportschoenen meenemen. 

Uitleg boeken via internet

In deze boeking kies je voor een kinderfeestje Speleo met Abseil. Je geeft vervolgens aan hoeveel kinderen er mee doen. Dit moeten er minimaal 6 zijn. Je kunt later in de boeking aangeven of je het feest wilt beginnen met een verjaardagstaart of na het avontuur samen lekker frietjes wilt eten. Je moet hier in ieder geval niet vergeten de instructeur voor het feestje te boeken. De instructeur geeft jullie instructie, begeleidt jullie circa 1 uur en zorgt dat het feestje verder goed verloopt. Je kunt dit alles in de witte blokjes aangeven. Je krijgt dan meteen een overzicht van de kosten.

Alles wordt via de mail bevestigd. Wijzigen en annuleren van kinderfeestjes kan tot 5 dagen voor de boeking via de mail. Wil je binnen die 5 dagen iets wijzigen, dan moet je even telefonisch contact opnemen met de vestiging.

We hopen dat jullie een heel gezellig klimfeest in ons centrum gaan beleven. 

 

  

  • Actie & avontuur, Actief & sportief
  • AL
  • http://mijn.klim.nl/neoliet-tilburg